zaterdag 9 augustus 2008

9 augustus 2008 2

Vandaag zijn we naar een rustoord geweest, namelijk naar Stellenrust! Een ongelooflijk idyllisch stukje wijnlandschap in het midden van de uitgestrekte Stellenbosch wijnvelden, op de top van een heuvel, met uitzicht op een bergketen aan de ene kant en een vruchtbare vallei aan de andere kant. We waren de eerste gasten van de dag, en werden vorstelijk ontvangen. Charisma heette onze gastvrouw, en ze was waarlijk zeer charmant.
Ze liet ons alle wijnen van het wijnhuis proeven, maar dan ook alle wijnen. Of ze dit eigenlijk mocht, weten wij niet, maar we vonden dit tof! Werkelijk tof! Het gebouw was een beetje gemodelleerd naar de oude romeinse landerijen, met zuilen in de voortuin en een waterpartij. Dit, gecombineerd met een stralende winterzon, gaf een prachtige sfeer. Het charisma van Charisma was ook een niet te onderschatten factor en al gauw voelden we ons helemaal thuis. Binnen was voldoende ruimte voorzien, zodat onze schaapjes daar naar hartelust konden rondrennen.
Stellenrust is onze favoriete Zuidafrikaanse wijn. We wilden dan ook perse naar dit estate komen. En we voelden ons hier direct thuis. Zelfs oma Fiene heeft mee gedaan aan de proeverij(voor ingewijden zal dit een zeer speciaal nieuwtje zijn!). We wilden deze ervaring in alle geval delen met de wereld, zodat de wereld weet dat wij hier nier blootgesteld zijn aan alle plagen van Egypte, maar dat wij hier zelfs genieten van het leven, en ons niets ontzeggen. Mama Lut en papa Dave wilden al lang eens een verlof met af en toe een glaasje wijn en een hapje. Na twee weken water en brood deed het deugd! Tot binnenkort. Schol!

7 opmerkingen:

Stijn en Kim zei

Hey Davy en Lut,
wij zijn zo super blij voor jullie 4!! En wat een schattige kindjes, echte lieverdjes!! We kijken er super hard naar uit om jullie 4 te mogen begroeten zondagmorgen en verwelkomen alvast de nieuwe supportertjes van Kalishoek met open armen!!
Groetjes en tot binnenkort. De keeper en zijn vrouwtje

cc en pierre zei

Hoi Hoi,we missen iets!!!Nieuws van bij jullie!!T'is zo stil daar!!Hoe is het met de twee lady's?En met jullie zelf uiteraard??Hier is het waterachtig,maar dat is geen nieuws awa!!Cc en Pierre

Geert en Marijke zei

Hallo daar,

We hebben net alles in een ruk doorgelezen en we werden er stil van. Wat een mooie belevenissen daar allemaal. Het geluk druipt van de foto's af. We wensen jullie veel succes met de opvoeding van deze 2 prachtige prinsesjes.
Groetjes Geert en Marijke

Fam. Dullaert zei

Davy en Lut,
Een DIKKE PROFICIAT met jullie twee spruiten. Geniet er maar ten volle van jullie hebben lang genoeg moeten wachten. We zijn er zeker van dat jullie dat fantastisch gaan doen. Britt is al helemaal ingepakt door de twee kleintjes en hoopt ze snel eens te zien.
Groetjes van Franky, Karin, Britt en Kjell.

Ilse, Johan en Jari zei

Davy en Lut,

Jullie geluk kan nu niet meer stuk met deze twee mooie meisjes. Jullie hebben hier lang genoeg naar uitgekeken en nu komen de momenten om er samen van te genieten. We wensen jullie en de grootouders van harte proficiat.
We kijken er enorm naar uit om jullie terug te zien als "gezinnetje. Tot gauw.
Johan, Ilse en Jari.

Bart en Greet zei

Hey Dave & Lut

Wij zijn echt enorm blij om jullie zo gelukkig te zien met jullie 2 wondermooie & lieve schatjes.
We wensen jullie een heel mooie toekomst & veel geluk toe.

Groetjes
Greet, Emma & Bart

De Debby zei

Helaba,
Amai,ik ben er stil van geworden.
Het is fantastisch om jullie 4 zo te zien stralen van geluk.
Na zovele jaren van dromen en hopen is jullie droom eindelijk uitgekomen.
De 2 meisjes zien er lieve kleine deugenietjes uit.
Volgens mij is 2008 een jaar waar veel kinderwensen uitkomen.
Geniet van dit geluk en alle mooie momenten die nog gaan komen.
Kimberly en ik zullen wel eens informeren wanneer het past om eens een bezoekje te brengen.
Vele groetjes en knuffels

De Debby, Jurgen en Nicolaï